Gåliaden -07

Lägerbrev 3,5

07-06-12 23:27

Nu har SL:s sommartidabell kommit, och därmed kan vi informera om de exakta restiderna till och från Gålö.

Se vidare text i tillhörande fil

Filer för nerladdning

Arrow lägerbrev35.doc (102 kb) --

Lägerbrev nr 3

07-05-18 23:18

Dags för slutbetalning

I detta spännande lägerbrev kan du läsa om detaljerna kring resan till och från Gålö. Även packlistan finns med här.

Filer för nerladdning

Arrow lägerbrev nr 3.pdf (93 kb) -- Lägerbrev nr 3

Gåliaden kommer närmare...

07-04-12 22:41

Lägerplanering och rekryteringsmöte på Myset 21 april

Alla HSS funktionärer är välkomna till vårens stora funktionärsmöte på Myset lördag den 21 april med start kl 13.

Mötet består av två delar.

Först kommer Bengt, Per-Fredrik & Sofie att berätta om HSS kampanj för att rekrytera nya ledare & funktionärer: "Att inte dö ut". Med den rubriken behöver ni inga fler argument för att komma!

Efter fikapaus är det dags för genomgång av arbetsutskottens planering av sommarens läger Gåliaden. Det är då vi ska väva samman de olika utskottens alla roliga och spännande idéer till ett fullständigt fantastiskt lägerprogram!

Mötet avslutas kl 18, men för de som vill fortsätter kvällen på Myset med middag, samkväm och övernattning! På programmet: chili con carne & Patriks nostalgifilmer....

Inbjudan har skickats ut med e-post till alla HSS ledare och funktionärer. Om du har några frågor om mötet, skicka dessa till info@hss-scout.org.

Lägerbrev 2

07-03-20 20:49

Dagarna blir allt ljusare, och vi vågar tro på en sommar i år igen.

Vi som planerar HSS läger Gåliaden vet att detta kommer att bli sommarens stora upplevelse för alla inblandade! Program, mat och transporter kommer att fungera alldeles utmärkt, och nu är det bara det viktigaste kvar nämligen alla ni scouter som ska vara med.


För att vi ska veta vilka som kommer, så ber vi dig betala en anmälningsavgift.
Avgiften är 300:- och gäller alla deltagare, både scouter, ledare och funktionärer. Anmälningsavgiften ska vara betald senast den 31:a mars till plusgiro 404418-6, Hässelby Strands Sjöscoutkår. Skriv scoutens namn och avdelning på inbetalningen.

Vi ber dig också fylla i bifogad hälsodeklaration. Du kan lämna den till din avdelningsledare, eller maila till info@hss-scout.org. Vi är tacksamma om vi kan få in hälsodeklarationerna så snart som möjligt, senast 31:a mars. Du ska fylla i en hälsodeklaration även om du har fyllt i en för tidigare år. Hälsodeklarationerna förstörs efter varje läger och uppgifterna sparas inte.

Nedan finns en tabell över tider och priser för lägret. Slutbetalningen ska vara gjord senast den 31:a maj, och självklart drar man bort den redan betalda anmälningsavgiften från det belopp som ska utgöra slutbetalningen. Om familjen av något skäl har svårt att göra hela slutbetalningen den 31:a maj, så hör av er i god tid till lägerledningen.

Avdelning Tidsperiod Pris
Funktionärer och ledare Varierande tider 300 kr
Miniorscouter 9 - 12 augusti 600 kr
Juniorscouter 6 ?
- 12 augusti 1200 kr
Patrullscouter 6 - 12 augusti 1200 kr
Patrullscouter, segling till Gålö 2 - 6 augusti 500 kr
Seniorscouter 6 - 12 augusti 1200 kr
Seniorscouter, segling hem 12 - prel. 15 augusti 500 kr


Vi har tjuvkikat i programgruppens planering, och hittar bland annat:
· Lägerbål - barkbåtsrace - segling - öde-ö-hajk för de äldre scouterna - pyssel - tröjtryck - bad - prova-på-vattenskidor + en hel del annat som är så hemligt, så vi inte vågar skriva det här !


Du kan hitta senaste nytt om lägerförberedelserna på www.hss-scout.org. Där finns även det tidigare utskickade lägerbrev 1. Har du några frågor, så hör av dig till din avdelningsledare, eller till lägerledningen direkt: Bengt, 0708-382526 eller bengt@hss-scout.org

Nästa lägerbrev kommer i maj, då det är dags för slutbetalning av lägeravgiften. Då får du även packlista och exakta restider.

Vi ses på Gålö!

Informationen finns även att ladda ner på länkarna

Filer för nerladdning

Arrow hälsodeklaration.doc (105 kb) --
Arrow lägerbrev2.pdf (23 kb) --

Lägerbrev 1

07-02-19 23:30

Nu kommer Lägerbrev 1 där viktiga datum och det fastställda priset finns med. Hela lägerbrevet går att ladda ner i pdf format. Följ länken längst ner på sidan.

Gåliaden - Lägerbrev nr 1

Istäcket lägger sig över Mälaren, och kvicksilvret gömmer sig kring -10 strecket, men det finns några som redan längtar mot den kommande sommaren? Det är givetvis alla vi som ska åka på sommarens stora händelse - HSS läger: Gåliaden!
Lägerkommittén, programgruppen och matgruppen har redan påbörjat sin planering. Vårt mål är skapa HSS bästa läger någonsin. Vi siktar på att bli 100 scouter, ledare och övriga funktionärer under en vecka, fylld med segling, lekar, god mat, bus och allvar.
Vi kommer att hålla till på Gålö, strax söder om Dalarö i Stockholms skärgård.

Här är lite inledande info om priser, tider och annat som kan vara bra att veta.


Avdelning Tidsperiod Pris
Miniorscouter 9-12 augusti 600 kr
Juniorscouter 6-12 augusti 1200 kr
Patrullscouter 6-12 augusti 1200 kr
Patrullscouter, segling till Gålö 2-6 augusti 500 kr
Seniorscouter 6-12 augusti 1200 kr
Seniorscouter, segling hem 12prel. 15 augusti 500 kr

Inbetalningskort för anmälningsavgiften, 300 kr, kommer att skickas ut i mars, och anmälningsavgiften ska vara betald senast sista mars.
Under mars ska alla lägerdeltagare fylla i ett hälsokort, med kontaktuppgifter till föräldrar och info om allergier, medicin mm
Resterande lägeravgift ska vara betald den sista maj.

Förutom lägeravgiften kommer scouterna att behöva fickpengar till den populära godiskiosken, max 50 kr. Varje deltagare ska också ta med sig var sin mörkblå eller svart T-shirt eller college-tröja, för tryck av lägertröja.

Är du förälder och känner att du vill hjälpa till med lägret? Vi behöver hjälp med transporter av utrustning till och från Gålö. Det rör sig om en punktinsats före och efter lägret, samt lite planering och packning under våren. Vi är tacksamma för din hjälp, hör av dig!

Länkar

Arrow info@hss-scout.org

Filer för nerladdning

Arrow lägerbrev1.pdf (23 kb) -- Lägerbrev 1

Gåliaden-07

06-12-11 22:36

Välkommen !

© Hässelby Strands Sjöscoutkår   info@hss-scout.org
Gåliaden -07
SSF Skicka ett mail till oss Startsidan